fredag 9. mai 2008

NKUL, dag 3


NKUL 2008 er historie. Den siste dagen inneholdt blant annet et interessant innlegg fra Stephanie Hamilton fra Apple som snakket om digitale trender generelt, og utfordringer dette gir oss undervisere spesielt.


Dagen startet med en litt sen frokost, siden det i går var middag og påfølgende sosialisering... derfor fikk jeg ikke overvært første økt med Jan-Arve Overland. Hans sesjon var kalt "Kan IKT motivere?" Men siden dette jo er en konferanse med høy ikt-faktor, kunne jeg ligge litt småsliten på mitt hotellrom i Trondheim sentrum og allikevel høre hva JaO snakket om. Sesjonen ble nemlig direkte overført på nettet, og kan fortsatt ses her (sammen med mange av de andre felles sesjonene).
Skoleveven hadde også en økt hvor de viste nye muligheter med deres hjemmesidesystem. De fokuserte blant annet på muligheter for å lage egne sider for elever med filer/blogg/og annet selvvalgt innhold. Spennende muligheter som vi har lyst til å prøve ut på Levre.
Kort oppsummering av NKUL 2008:
Årets seminar føles litt som en reprise av fjorårets utgave. Terningkast 3. Litt opp og ned. Web 2.0. Blogg. Stort sosialt utbytte. Mye skoleprat, fokus på IKT. Flott vær og hyggelig selskap.


Ingen kommentarer: